Volg ons op

a neon sign that says don't worry be happy

Compleet zonder zorgen

two people shaking hands

Kennismaken en advies

Bij ADK Dakwerken hechten we veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Daarom beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek, waarin we uw wensen en behoeften bespreken. Tijdens dit gesprek kunnen we ook uw dak inspecteren en eventuele problemen of gebreken constateren. Op basis van ons gesprek en de inspectie van uw dak, kunnen wij u een passend advies geven over de mogelijkheden voor dakisolatie of zolderisolatie. Hierbij houden we rekening met uw budget, de isolatiewaarde die u wenst en de beste materialen voor uw specifieke situatie.

Offerte en planning

Na het kennismakingsgesprek en het advies op maat maken wij altijd een gedetailleerde offerte voor u op. In deze offerte staat precies beschreven welke werkzaamheden wij voor u gaan uitvoeren en wat de kosten hiervan zijn. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, plannen wij de werkzaamheden in overleg met u in. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en de beschikbaarheid van onze vakmensen. Wij zorgen altijd voor een efficiënte planning, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart tijdens de werkzaamheden.

An architect working on a draft with a pencil and ruler

Uitvoer

Onze ervaren dakdekkers gaan vervolgens aan de slag met de geplande werkzaamheden. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en zorgen voor een vakkundige installatie, zodat u kunt genieten van een optimaal woon- of werkklimaat.

Inspectie

Na de uitvoering van de werkzaamheden voeren wij een laatste inspectie uit om te controleren of alles naar wens is verlopen. Zo weet u zeker dat het isoleren van uw dak of zolder professioneel en zorgvuldig is uitgevoerd.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw investering gewaarborgd blijft is het belangrijk om uw dak goed te onderhouden. Goed onderhoud van uw dak zorgt niet alleen voor een langer levensduur, maar ook voor een optimaal isolatierendement. Wij adviseren dan ook om uw dak of zolder regelmatig te laten inspecteren door onze ervaren dakdekkers. Tijdens deze inspectie controleren wij onder andere of het isolatiemateriaal nog in goede staat is en of er eventuele beschadigingen zijn ontstaan.

grey roof

Direct contact

Bel direct!