Volg ons op

Dream Brig neon signage

Nieuwbouw en verbouwing

Inspectie en advies

We begrijpen dat het renoveren of bouwen van een dak een grote investering kan zijn en daarom bieden we altijd eerlijk en betrouwbaar advies dat rekening houdt met uw budget en wensen. Ons doel is om u te voorzien van een dak dat niet alleen functioneel is, maar ook aantrekkelijk en duurzaam. Neem gerust even contact met ons op voor een kennismaking.

person writing on white paper

Dakbedekking

Als uw dakbedekking aan vervanging toe is of als u een nieuw dak wilt laten plaatsen, dan staat ADK dakwerken in heel Brabant en Limburg voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en plaatsen van verschillende soorten dakbedekkingen, zoals bitumen, EPDM, PVC en dakpannen. Onze deskundige dakdekkers hebben de kennis en ervaring om uw dak op een professionele en betrouwbare manier te renoveren of te vervangen. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en moderne technieken om een dak te realiseren dat perfect voldoet aan uw wensen.

Schuin dak

Een schuin dak is niet alleen functioneel, maar kan ook een belangrijke bijdrage leveren aan de uitstraling van uw woning. Als uw schuine dakbedekking verouderd is of als u een nieuw schuin dak wilt laten plaatsen, dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en plaatsen van verschillende soorten schuine dakbedekking, zoals dakpannen en leien. We begrijpen dat iedere woning anders is en daarom bieden we altijd maatwerkadvies dat rekening houdt met uw budget en voorkeuren. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een volledige dakrenovatie, bij ADK bent u in goede handen.

Plat dak

Een plat dak heeft veel voordelen, zoals de mogelijkheid om extra leefruimte te creëren of zonnepanelen te plaatsen. Als uw plat dakbedekking verouderd is of als u een nieuw plat dak wilt laten plaatsen, dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en plaatsen van verschillende soorten platte dakbedekkingen, zoals bitumen, EPDM en PVC. Onze deskundige dakdekkers hebben jarenlange ervaring in het plaatsen en renoveren van platte daken. Neem contact met ons op voor maatwerk advies afgestemd op uw budget.

grey roof

Direct contact

Bel direct!