Volg ons op

Change neon light signage

Energie besparen met uw dak?

Advies

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden voor verduurzaming van uw dak. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het plaatsen van zonnepanelen, het aanbrengen van extra isolatie of het aanleggen van een groendak. Een goed geïsoleerd dak kan bijvoorbeeld aanzienlijk besparen op uw energierekening en tegelijkertijd bijdragen aan een vermindering van CO2-uitstoot. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden voor uw dak te bespreken.

Voorbereidend werk

Een goede voorbereiding is essentieel bij het verduurzamen van een dak. Voordat we aan de slag gaan, inspecteren we daarom eerst de huidige staat van het dak. Hierbij letten we onder andere op de isolatiewaarde, de staat van de dakbedekking en eventuele lekkages.

We zorgen ervoor dat uw dak klaar is voor de duurzaamheidsmaatregelen die we gaan aanbrengen. Dit kan betekenen dat we oude dakbedekking verwijderen, nieuwe dakbedekking aanbrengen of het dak versterken.

Installatie

Als we eenmaal beginnen met de installatie of montage, werken we nauwkeurig en volgens de geldende normen en richtlijnen. We willen er zeker van zijn dat de nieuwe maatregelen goed bevestigd worden en dat er geen beschadigingen of lekkages ontstaan. We houden ook rekening met de uitstraling van uw dak en zorgen dat de duurzaamheidsmaatregelen mooi geïntegreerd worden.

black and white concrete building
brown brick house with solar panels on roof

Onderhoud

Ons doel is om uw dak duurzaam en veilig te maken, zodat u er jarenlang van kunt genieten. Goed onderhoud speelt daar een grote rol in. Wilt u zeker zijn van de levensduur van uw investering? Sluit dan een onderhoudscontract bij ons af.

grey roof

Direct contact

Bel direct!