Volg ons op

person taking selfie in front of mirror during night time

Meer warmte in huis

Inspectie en advies

Overweegt u om uw woning of bedrijfspand te verduurzamen en uw energierekening te verlagen? Dan is dakisolatie een zeer goede investering. Allereerst zorgt dakisolatie ervoor dat warmte beter wordt vastgehouden zodat u bespaart op uw stookkosten. Daarnaast draagt u door verminderde CO2 uitstoot bij aan een beter milieu.

Om goed voorbereid te verduurzamen met isolatie is het belangrijk dat u weet wat de mogelijkheden en de kosten zijn. Tijdens een eerste kennismaking inspecteren we uw dak en brengen we advies uit. We bespreken uw wensen en denken mee in uw budget.

Isolatieplaten

Veel van onze klanten kiezen voor dakisolatie met isolatieplaten. Dit zijn stevige platen van bijvoorbeeld EPS, XPS of PIR die aan de onderkant van het dak worden bevestigd. Deze isolatieplaten hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere isolatiematerialen. Allereerst zijn isolatieplaten licht van gewicht en eenvoudig te plaatsen, waardoor de isolatie snel en efficiënt kan worden aangebracht. Daarnaast hebben isolatieplaten een hoge isolatiewaarde, waardoor ze zeer effectief zijn in het vasthouden van warmte en het verminderen van geluidsoverlast. Ook zijn ze bestand tegen vocht en schimmels, waardoor ze bijdragen aan een gezond binnenklimaat. Doordat de isolatieplaten dun en stevig zijn, zijn ze perfect geschikt voor daken met beperkte ruimte.

grey roof

Direct contact

Bel direct!