Volg ons op

human hand neon signage

Reparatie en Onderhoud

Lekkages

Een daklekkage kan voor veel overlast en schade zorgen. Het is dan ook belangrijk om een lekkage zo snel mogelijk te verhelpen. Dakdekkersbedrijf ADK in Valkenswaard is gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van daklekkages. Onze deskundige dakdekkers hebben de kennis en ervaring om snel en effectief lekkages op te sporen en te verhelpen, zodat verdere schade kan worden voorkomen. Of het nu gaat om een plat dak, schuin dak of specifiek materiaal zoals dakpannen of bitumen, wij hebben de expertise om uw daklekkage te repareren.

Spoed

white and brown abstract painting
a close up view of a metal gutter

Dakgoten en nokken

Goed onderhouden dakgoten en nokken zijn van essentieel belang voor de levensduur en functie van uw dak. Met goed onderhoud voorkomt u lekkages, schimmel en verval. Onze deskundige dakdekkers hebben jarenlange ervaring in het repareren, reinigen en vervangen van dakgoten en daknokken. Of het nu gaat om kleine reparaties of grootschalig onderhoud, wij staan altijd voor u klaar.

Reiniging

Een schoon dak is niet alleen aantrekkelijker om naar te kijken, maar ook belangrijk voor de levensduur. Wij bieden professionele dakreiniging en onderhoudsdiensten om uw dak in topconditie te houden. Vuil, algen, mos en andere vervuilende stoffen kunnen zich op het dak ophopen en de structuur van het dak aantasten. Onze deskundige dakdekkers gebruiken geavanceerde technologie en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om uw dak veilig en effectief te reinigen, zonder de dakbedekking te beschadigen.

brown roof tiles
two people shaking hands

Onderhoudscontract

Tijdige inspectie en goed onderhoud van uw dak kan toekomstige problemen voorkomen en renovatie of vervanging van het dak voorkomen. Met een onderhoudscontract van ADK doet u er alles aan om onnodig verval te voorkomen. Wij komen twee keer per jaar bij u langs om uw dak zorgvuldig te inspecteren en te reinigen. Beginnende problemen pakken we direct aan en voor eventuele reparaties krijgt u direct een advies en offerte.

grey roof

Direct contact

Bel direct!